Vijf voordelen van dakreiniging

Dakreiniging - dé specialiteit van Baldr Services
Dakreiniging - dé specialiteit van Baldr Services

Mossen of algen op uw dak? Nee, dat oogt niet zo mooi. Bovendien heeft het ook andere nadelen, zoals meer risico’s op scheuren, barsten en/of lekken in uw dak. Kortom, laat uw dak tijdig reinigen, dat heeft alleen maar voordelen.

Mosvorming op uw dak is hoe dan ook moeilijk te voorkomen. Een reinigingsbeurt met de juiste nabehandeling, en om de twee tot drie jaar een onderhoudsbeurt met het anti-mos-product van Baldr Services, is eigenlijk de enige doeltreffende oplossing. Die aanpak biedt vijf concrete voordelen.

1) Voorkom barsten en scheuren

Mossen maken uw dak poreuzer. Bovendien zal het vocht in het mos uitzetten als het vriest in de winter. Daardoor kunnen er barsten en scheuren in uw dak ontstaan. Als er in die barsten en scheuren mos of algen groeien, wordt het probleem alleen maar groter.

2) Voorkom lekken

Die scheurtjes of barsten kunnen ook uitmonden in lekken in uw dak. Er kan namelijk regenwater in sijpelen, dat in de winter kan bevriezen en wat op termijn ongetwijfeld voor waterschade zal zorgen. Dat voorkomt u door een degelijke reinigingsbeurt, met de juiste nabehandeling, door een professional zoals Baldr Services. "Wij adviseren om de twee tot drie jaar een onderhoudsbeurt met ons anti-mos-product", zegt Bart Martens, zaakvoerder van Baldr Services.

3) Voorkom energie- en warmteverlies

Waar scheuren en barsten ontstaan, is energie- en warmteverlies nooit veraf. En dat wilt u in deze tijden van hoge gas- en elektriciteitsprijzen uiteraard kost wat kost vermijden. Daarnaast kunnen scheuren en barsten ook uw dakisolatie aantasten.

4) Verleng de levensduur van uw dak

Uw dak beschermt u en uw gezin tegen regen, sneeuw, wind, hagel, koude en hitte. Dat zorgt onvermijdelijk voor slijtage. Mos en algen versnellen dat proces. Dankzij professionele reiniging en/of ontmossing verlengt u de levensduur van uw dak. En ook op de waarde van uw huis heeft het een positieve impact.

5) Geniet van een mooi en proper dak

Wonen en leven in een mooi huis, daar geniet u van, dag na dag. Een proper dak hoort daar ook bij. Kortom, laat uw woning stralen, dankzij een degelijke dakreiniging met de juiste nabehandeling door een professional.

Baldr Services helpt u graag verder!

Maak snel een afspraak voor uw dakreiniging

Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag? Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Contacteer Ons