Duidelijke afspraken en een stipte opvolging


Door onze jarenlange ervaring in het behandelen en reinigen van exterieure oppervlakten hebben wij de krachten gebundeld in Baldr©Services. Wij kunnen nu zowel industriële alsook projecten in de privé vanuit één bedrijf aanbieden.

Voor wij aan onze werkzaamheden beginnen, doen wij steeds een technische (visuele) controle van hetgeen wij onder handen gaan nemen. Zijn er herstellingen nodig - die natuurlijk passen binnen onze mogelijkheden - en deze vergen minder dan 1h van onze tijd dan zit dat verzekerd in onze offerte. Indien dit meer tijd neemt dan 1h, helpen wij u natuurlijk ook verder maar dan stellen we een bijkomende offerte op. Case by case te bekijken.

Wij werken met een reinigingsinstallatie die TOP is. Beter is er niet op de markt te vinden. Wij kunnen op twee manieren werken, afhankelijk van het te behandelen materiaal. De opties zijn:

  1. met aangepaste druk en veel spoeling 
  2. met 140°C stoom 

Wij kunnen tot 250 bar druk ontwikkelen maar in de meeste gevallen is een veel lagere druk meer dan voldoende. Natuurlijk is onze installatie niet het enige wat we gebruiken. Zeer belangrijk in onze pakket van werkzaamheden is het voor- en nabehandelen van uw oppervlakte. Voorbehandelen omdat dan de werkzaamheden van reinigen veel eenvoudiger en doeltreffender kunnen gedaan worden. Nabehandelen omdat dan uw oppervlakte veel langer proper blijft en tevens zullen sommige behandelingen ervoor zorgen dat uw materiaal “afgesloten” zal zijn voor water en verontreiniging.

Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag? Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Contacteer Ons