$show=/p/particulieren.html

Uw persoonlijke assistent bij onderhoud

Individuele begeleiding & assistentie bij onderhoud op maat van uw huis

Nu tijdens de corona-crisis terwijl u thuis werkt is misschien het ideale moment om de staat van de dakgoten, gevels, terrasvloer, enz. te inspecteren.

Mogelijk zal u ervan verschieten dat niet alles meer in orde is. Geen probleem, contacteer ons op het nummer 0800 198 98 of vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag een handje verder.

Blijf gezond.

Duidelijke afspraken en stipte opvolging

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua sed do eiusmod tempor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Voor-/nabehandeling & reiniging

DAKEN

GEVELS

OPRITTEN

TERRASSEN

POORTEN

TAFELS

Nieuws, tips & publicaties

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij horen graag van u!

Baldr Home

Voor wij aan onze werkzaamheden beginnen, doen wij steeds een technische (visuele) controle van hetgeen wij onder handen gaan nemen. Zijn er herstellingen nodig - die natuurlijk passen binnen onze mogelijkheden - en deze vergen minder dan 1h van onze tijd dan zit dat verzekerd in onze offerte. Indien dit meer tijd neemt dan 1h, helpen wij u natuurlijk ook verder maar dan stellen we een bijkomende offerte op.

Case by case te bekijken.

Wij werken met een reinigingsinstallatie die TOP is. Beter is er niet op de markt te vinden. Wij kunnen op twee manieren werken, afhankelijk van het te behandelen materiaal.

De opties zijn:
a) met aangepaste druk en veel spoeling

b) met 140°C stoom

Wij kunnen tot 250 bar druk ontwikkelen maar in de meeste gevallen is een veel lagere druk meer dan voldoende. Natuurlijk is onze installatie niet het enige wat we gebruiken. Zeer belangrijk in onze pakket van werkzaamheden is het voor- en nabehandelen van uw oppervlakte.

Voorbehandelen omdat dan de werkzaamheden van reinigen veel eenvoudiger en doeltreffender kunnen gedaan worden. Nabehandelen omdat dan uw oppervlakte veel langer proper blijft en tevens zullen sommige behandelingen ervoor zorgen dat uw materiaal “afgesloten” zal zijn voor water en
verontreiniging.